Kalender

woensdag 04 oktober 2017

Brugge - Concert Forever Amy

Ben je fan van Amy Winehouse?
Goed nieuws! Het Cultuurcentrum organiseert 'Forever Amy', een tribuut aan Amy Winehouse met haar originele begeleidingsband en zangeres Alla Plaro.

De Britse jazz- en soulzangeres Amy Winehouse mogen we gerust bestempelen als één van de merkwaardigste stemmen en verschijningen uit de recente rockgeschiedenis. Ze tuimelde de hitlijsten binnen met verschillende singles uit haar albums Frank en Back to Black. 


Ondertussen liet ze zich ook opmerken door verschillende schandalen en schandaaltjes te wijten aan haar alcohol- en drugsverslaving. Die slechte gewoonte werd haar uiteindelijk fataal op 23 juli 2011, toen ze op 27-jarige leeftijd overleed in Londen.


Forever Amy neemt je mee op een overweldigende trip doorheen het oeuvre van deze extravagante artieste. Zangeres Alba Plano levert de perfecte jazz- en soulstem. Ze wordt begeleid door de originele band van Amy Winehouse.
Dichter bij 'the real thing' kun je niet meer geraken.


- Where? Stadsschouwburg Brugge
- When? woensdag 4 oktober 2017
- Price? €5 per ticket (concert, incl. drankje)

We hebben maar 7 tickets, dus haast je!

Meer info: klik hier.